onsdag 27 januari 2010

Elton testar...

Idag efter Eltons middagsvila bestämde vi oss för att gå iväg bort till hans blivande dagis så att han själv fick "kolla läget". Ett beslut som visade sig just idag vara väldigt svettigt. Det var ju rejäl snöstorm och inte helt lätt att pusha vagnen genom alla snödrivor och med stormen som drog och slet i en. Kändes som ett tyngre träningspass att ta sig dit (behöver visserligen träning men...). Och ännu värre var det att sen gå hem.
Men väl där hade Elton ändå kul. Han var nyfiken på de andra barnen och satte genast igång att leka och kolla runt. Det märks att han nog är ganska framåt av sig i såna här situationer. Så länge mamma är i närheten i alla fall. Får se hur inskolningen går nästa vecka. Jag har känt mig lite orolig för att det endast är tre (!) dagars inskolning på detta dagis. TRE!!? Är inte det lite väl kort tid att slussa in honom i en helt ny tillvaro efter att han aldrig varit ifrån mamma och pappa annat än hos andra familjemedlemmar. Och så plötsligt ska han vara på dagis flera timmar varje dag! Men de sa idag att vi tar det som det kommer och föräldrar har ju ändå trots allt ett ord med i sammanhanget i slutändan. Puh! Kändes liiite bättre att få höra.
Så summa summarum idag så vill jag ändå påstå att det känns bättre och han kommer nog att ha det helt ok där. Tills vi får något bättre det vill säga.
Elton på hundprommis i förmiddags. Lite lättare snöfall då...
Och gosefilten skulle bara vara med, instoppad i kapuschongen..! ;-)

Inga kommentarer: