torsdag 25 mars 2010

Hus eller icke hus...

Det har varit lite dålig uppdatering här på sistone. Jag har inte hunnit och på kvällarna varit alldeles för trött. Som jag nämnt så har vi eventuellt ett hus på G. Vi ska vara med under besiktning av huset på måndag så efter det tar vi ställning om vi vill ha det eller inte. Men oavsett så har vi i alla fall förberett en försäljning av vår lägenhet och har den senaste tiden städat och röjt och fixat det där sista som inte-blivit-färdigt-vid-renoveringen-och-som-man-till-slut-inte-ser... Smågrejor alltså men som tar lite tid ändå. I tisdags kom det en fotograf och fotade hela lägenheten. Så när vi vill sälja är det bara att trycka på startknappen helt enkelt, allt är förberett.
Huset ja... Det är ett 1½-plans i en mysig by ute på landet med härlig natur runtomkring.
Vi bjöds över under budgivningen och skulle alltså inte ha huset, men sen backade de andra ur och då var vi ju intresserade igen med vissa förbehåll. Efter måndag vet vi nog mer.
Om vi köper huset så kommer vi i alla fall inte att ha långtråkigt. Vi kommer att ha massor att göra i flera år, det är i alla fall säkert. Det ska renoveras från golv till tak. (suck..)
Men fortsättning följer...!

Inga kommentarer: