måndag 19 april 2010

Snart så...

...får vi nycklarna till huset! Det är mindre än två veckor kvar nu! Och man börjar så smått vänja sig vid att man faktiskt inte ska bo kvar här längre. Att man ska bo ett hus och att man ska få en trädgård och ett eget garage (även om samtliga måste fixas till en hel del!).
Lägenheten ligger just nu ute till försäljning. Vi trodde att vi skulle få ett avslut med kontrakt redan förra helgen. Men den köparen hade strul med sitt lånelöfte hos sin bank och det slutade med att hon backade och budgivaren under hade tydligen redan kollat vidare på nästa objekt och var inte längre intresserade. Så nu åkte budgivningen ner några steg och vi körde ny visning igår och ska ha ännu en i morgon. Man blir ju lite nervös alltså...
Men vi får ha lite is i magen en stund till. Det måste ju lösa sig. Det är ju trots allt en bra trea i ett populärt område och lägenheten är helrenoverad, så what's the problem? Gaaahh!! Tålamooood!!!

Detta är anledningen varför det varit lite slött med inlägg här på sistone. Jag har helt enkelt gått omkring och varit nervös varvat med städning och finpolering inför visningarna. Blandat med vardagsliv förstås.

Inga kommentarer: